Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

donderdag 18 april 2013

Ongemerkt toch koningsgezind. ;-)

Ik ben van alles aan het uitproberen om te kijken waar mijn grootste kwaliteiten liggen.
Breien kan ik wel maar breien met Zpagetti-garen is toch net even wat anders dus dat moest ik toch maar eens testen.  Nu had ik in het verleden al eens een stukje gebreid met dat garen maar dat was in één kleur garen.  Hoe goed gaat het breien met diverse kleuren, dát moest ik maar eens uitproberen.

Een klos wit Zpagetti-garen had ik nog liggen en ook had ik nog wat restantjes liggen in mijn (bijna oneindige) krat met haak- en breigarens.  Het breien opzich gaat heel snel want het is dik garen maar het is wel zwaar breien met pennen nummer 20.  Die hou je toch ongemerkt toch wat krampachtiger vast als pennen nummer 4.   ;-)


 
Al brei-ende voort zag ik het resultaat en kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk al bezig ben voor de komende Koninginnedag.  En ik ben niet eens van plan om op de vrijmarkt te gaan staan.
Het rood is eigenlijk roze maar dat valt nu niet echt op.  Ach, en als je niet koningsgezind bent dan zet je het kussen toch gewoon een slag gedraaid.
  
Ik heb al het garen opgebreid en toen had ik krap aan een lap van 50 bij 50 centimeter.  De Zpagetti lap heb ik op een badstofkussen genaaid zodat je 'm van de zomer ook lekker buiten kunt gebruiken.  Uiteraard zit er een rits in want dat wit blijft bij gebruik natuurlijk nooit wit.  Het moet behalve mooi natuurlijk ook praktisch blijven toch?? 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten