Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

maandag 1 april 2013

Bezigheidstherapie


Zelfs 's avonds voor de televisie kan ik niet met mijn handen stil zitten. Ik moet wat te doen hebben en breien gaat dan het best maar dan lukt het me niet om heel ingewikkelde patronen te breien. Ik kan best wel 2 dingen te gelijk maar het moet natuurlijk niet te gecompliceerd zijn. Lapjes breien gaat dan dus het best gaat. Niet te moeilijke patroontjes, recht, recht-averecht en gerstekorrel zijn goed te breien zonder constant op je werk te hoeven kijken en op die manier krijg je ook nog wat mee van de tv die aanstaat.   ;-)

 

 
Ik had veel dezelfde kwaliteit wol liggen waar ik maar één kleur van had. Uit 1 zo'n bol kon ik 3 lapjes breien met allemaal een van de drie verschillende patroontjes en na verloop van tijd heb je dus genoeg lapjes liggen om er een deken van te maken. En als het dan eindelijk zo ver is? Uitleggen en een mooie verdeling maken. Best een klusje maar wel een leuke!
 
 
 
En dan zit je weer een aantal avondjes om die lapjes aan elkaar te haken. Ik wilde kijken of het idee dat ik voor ogen had leuk zou worden en al snel zag ik dat het precies werd zoals ik wilde.
Uiteraard moest de deken ook nog een randje rondom om het helemaal af te maken. En nu is het eindelijk af!!!
Ik ben erg trots op het eindresultaat, die lekker hier op de bank komt te liggen. Als ik de uren die erin zitten ga berekenen dan is zo'n deken niet te betalen. Verkopen is in dit geval dus geen optie maar het was een leuk project om te maken.  
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten