Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

zaterdag 9 maart 2013

Spring is in the Air!!!


Ik moet er aan geloven, ik zal het maar bekennen, ik kan er niet meer onderuit.......... ik bof...... met mijn nieuwe love!
Hij houd ook van winkelen en struinen door kringloopwinkels en aangezien we afgelopen week allebei op dezelfde dag vrij waren, iets wat niet veel voorkomt, zijn we er op uit getrokken. Het was geweldig mooi weer, daar boften we ook al mee. Soms is het leven mooi! :-)

Bij de kringloopwinkel in zijn woonplaats vond ik gelijk het mooiste item, een nachtkastje. Een mooi exemplaar op ranke pootjes, met ingelegd hout en een marmeren blad, bijna ongeschonden. Perfect voor mijn slaapkamer die binnenkort opnieuw behangen wordt. En wat zegt mijn lief? Die krijg je van mij. De lieverd!
 
Ook vond ik daar nog schilderijtjes met geborduurde fuchsia's. Zelfs de precieze ondersoort staat erbij. Volgens mij staan die ook mooi in mijn nieuwe slaapkamer.... nog even kijken waar ze het mooiste staan. 
 


 
 
En in diezelfde kringloop vond ik ook nog, een beetje achterin verstopt in een vitrinekast, een mooi zeepstenen doosje dat is ingelegd met een paarlemoeren uiltje. Leuk voor de heb of voor een kadootje.


Daarna zijn we lekker gaan lunchen op een zonovergoten terras. Genieten!!!
Als ik nu uit het raam kijk regent het...... mag ik weer een paar dagen terug in de tijd? Of mag het weer van een paar dagen terug doorgaan tot eind oktober? Dat laatste vind ik een nog beter idee!

's Middags nog een andere kringloop aangedaan en daar waren ook leuke dingen te vinden maar niet voor nu.... misschien voor later. Eerst maar eens kijken wat de toekomst gaat brengen.
Wat ik nog wel vond was een leuk stofje met viooltjes en een zakje met allemaal kleurtjes borduurgaren. Samen voor 2 euro. Altijd leuk als je mij bent. ;-)


Eens kijken of we dat binnenkort nog een keer kunnen doen. Dat samen kringloopwinkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten