Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

zaterdag 2 maart 2013

Ik ben besmettelijk! ;-)


Ik heb sinds kort een nieuw liefje (zie daar de reden van minder bloggen *bloos*) en dan wil je toch bij elkaar zijn. Vorig weekend ben ik daar geweest, zoon was ook mee en zijn dochter was ook thuis. Gelukkig waren die twee vanaf moment 1 vier handen op een buik. Toch bijzonder met 2 pubers. Zo leuk om te zien.
Aangezien ik niet kan stilzitten had ik ook wat handwerkspulletjes in mijn speciale koffertje gedaan. Wat vilt, wat borduurgaren, kraaltjes, lovertjes, gewoon om eens wat uit te gaan proberen. niet met het idee om hard aan de slag te gaan maar mocht het ervan komen had ik wat om handen.
En dat bleek, toen mijn lief lekker stond te koken ben ik aan de keukentafel gaan zitten en ben een beetje gaan uitproberen. Lief's dochter kwam er gelijk bijzitten en deed mee. Ze had wat uitleg nodig maar ik kon al zien dat ze het wel in zich heeft.

Waar ik uit ga van het materiaal en zijn mogelijkheden, die mij de inspiratie geven zocht zij haar inspiratie op Pinterest. Zo kwam ze op een aardbei. Dat wilde zij graag maken.
Ik heb haar eerst een patroontje op papier laten tekenen en dat uit het vilt laten knippen. Toen kon ze lekker verder aan de gang en het resultaat mag er zijn voor haar eerste knutsel.

 
Ik wil binnenkort weer eens wat moois te gaan borduren of wat borduurwerk op mijn maaksels gebruiken en wilde dus wat gaan uitproberen op het vilt. Paar steekjes van dit, een paar van dat, wat kraaltjes en lovertjes, gefröbel op de vierkante centimeter. En dan moet het dus ook héél netjes.
 

 
Dit kwam eruit na een uurtje knutselen. Deze broche is gelijk geconfisceerd door Lief's dochter en moest op haar jas. Ze was helemaal trots. Zo leuk om te zien. 
 
 
En dit hart moest van haar bij haar vader in de auto hangen. En zo was ik gelijk alles weer kwijt. Met liefde uiteraard, ik vind het juist leuk dat ze zich er voor interesseert, zoonlief is momenteel alleen geinteresseerd in Minecraft, een digitale blokkendoos waar je je eigen wereld kan bouwen. Die kan ik helaas niet warm maken voor mijn geknutsel.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten