Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

donderdag 21 februari 2013

Mooi lekker warm blijven!


De drukte in mijn huishouden blijft doorgaan. Soms met verdrietige dingen, soms met verwarrende gebeurtenissen maar gelukkig meestal met leuke dingen. En tussendoor maak ik toch tijd om te kunnen blijven fröbelen want ik merk dat mijn humeur daar zo van opknapt.
De lapjes voor de gebreide deken stapelen zich gestaag op en ik heb eindelijk iemand bereid gevonden die mijn opgepimpte wollen deken zo kon houden dat ik 'm goed kon fotograferen.Ik wilde 'm er helemaal op maar dan zijn de details niet heel goed zichtbaar, die heb ik dus ook nog gekiekt.


 
 
Wat je al kunt maken van een gekregen deken, lapjes en lintjes die al jaren op de plank lagen en wat door een vriendin (thanks Rixt) gemaakte haaksels. Ondertussen liggen hier nog 8 wollen dekens waar ik mee aan de slag kan maar mocht nu onverhoopt de verwarming uitvallen weet ik zeker dat ik het lekker warm zal hebben!
 
Ik ben trots op het eindresultaat van de deken maar niet helemaal over de kwaliteit van de foto's. Misschien toch maar eens kijken voor een goede fotocamera en een fotocursus. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten