Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

dinsdag 5 februari 2013

Handmade with love....


Ik heb de laatste tijd nogal wat hartjes gestanst in allerlei kleuren en ik ben er nog steeds niet door mijn stapel gekleurde papiertjes heen maar dat komt deze week wel goed. Ik had er trouwens een tijdje terug al wat over geschreven. Toen heb ik nog niet verteld wat ik er mee ging doen. Ik heb jullie laten raden maar er kwamen maar weinig ideëen naar voren. En nee, het is niet voor Valentijnsdag maar het had wel goed gekund.

 
Al een tijdje liep ik met het idee dat ik visitekaartjes moet hebben om uit te kunnen delen maar ik wil geen standaard kaartjes. Tuurlijk kan dat wel maar ik wil juist met mijn visitekaartjes ook mijn creativiteit laten zien. Langzaam aan kreeg mijn idee vorm en ben ik gaan experimenteren. Hier een aantal voorbeelden van mijn gefröbel.

En al zeg ik het zelf, het is best leuk geworden. Nu moet ik alleen nog een stempel laten maken met mijn adresgegevens zodat ik die op de achterkant kan drukken en dan kan ik voorlopig vooruit met de kaartjes die ik heb. Wat ook leuk is dat ik ze ook aan mijn gemaakte spullen kan hangen met een prijskaartje voor als ik een keer op een markt sta. Ook nog een plannetje van mij.
Als ik een gemaakt item opstuur kan ik nog iets persoonlijks op het labelkaartje schrijven én ik kan natuurlijk altijd heel gemakkelijk nieuwe kaartjes maken. Al met al is toch een multi-purpose item geworden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten