Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

donderdag 24 januari 2013

Fröbel-time!!!


Vandaag heb ik weer eens lekker de tijd gehad om te fröbelen met stofjes. Mijn naaimachine is weer terug van z'n servicebeurt en weer helemaal opgeknapt en kan nu weer een hele tijd mee. Wat kan een mens blij zijn met een naaimachine!

Ik heb sinds van de zomer een tableten ik ben er heel blij mee, wat een geweldig ding wat je overal mee naar toe kan nemen maar ja, dat moet wel goed beschermt in de tas. Dus ben ik een tijdje op zoek geweest naar een leuke hoes voor dat apparaat maar in de winkels kon ik eigenlijk niets leuks vinden, alles wat er verkrijgbaar is, was of so(m)ber en/of basic. Niet echt mijn stijl dus, ik hou van kleurig en versierd.
Voordeel van zo'n zoektocht is wel dat ik precies weet wat ik wel en wat ik niet wil en waar ik op moet letten als ik er zelf een maak. Elk voordeel hep se nadeel zou een niet nader te noemen voetballer zeggen. Of was het nou andersom?

Ik had nog een stukje jeansstof liggen wat ik over had na het maken van een vouwgordijn en een tijdje terug had ik nog een fleurig herenoverhemd gekregen om te verknippen. Samen met een tussenvoering is het een leuke hoes geworden al zeg ik het zelf. Ik heb nog meer ideeën voor tablethoezen en die ga ik binnenkort eens goed uitwerken. Alleen jammer dat ik de kleuren niet natuurgetrouw op de foto kreeg. Tips hoe dat beter lukt zijn welkom. ;-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten