Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

donderdag 20 december 2012

Wat een jaar is het geweest...... en het is nog niet eens afgelopen!


Zo vlak voor Kerst ga je toch ongemerkt terug kijken op het jaar. Wat is er gebeurd? Wat was positief en wat was minder leuk? Wat heb ik geleerd? Wat ging goed, wat kan beter?

Ik kan zeggen dat er veel gebeurt is dit jaar! En natuurlijk waren er wat mindere dingen maar dat was in mijn priveleven en daar gaan we nu niet over hebben.

Ik heb veel geleerd, over websites maken, bloggen en over fotografie. (Met dank aan www.jonnafotografie.nl ) maar toch blijven er vragen.  Bijvoorbeeld: hoe genereer ik nog meer volgers voor mijn blog? Wat kan ik doen om nog meer kijkers en klanten naar mijn site te trekken. Hoe kom ik hoger in de zoeklijsten, nou ja, dat moet ik dus nog uitzoeken. Maar dat komt wel, sommige dingen hebben tijd nodig om te rijpen.

Een ding is zeker, ik heb dit jaar heel veel mooie, lieve en vooral inspiratievolle mensen leren kennen waar ik veel aan te danken heb. Waar ik veel van geleerd heb en waarvan ik er een aantal inmiddels als goede vrienden kan beschouwen. En jullie weten wel wie jullie zijn! ;-)

Heel veel heb ik geleerd. Door dingen te doen, door dingen uit te proberen en dan ontstaan de mooiste dingen. Niet een tas maken van oude spijkerbroeken maar er juist meerdere te maken want dan leer je wat je beter anders kan doen en wat je juist moet weglaten of moet toevoegen.  En op iedere creatie ben ik nog trotser. Dit is de laatste tas die ik gemaakt heb van oude jeans.


Ik heb nog heel veel geknipte lapjes spijkerstof over en ik heb het idee om daar een quilt van te
maken. Of is er nog iemand die een andere leuke suggestie heeft? Laat het me weten, misschien maak ik het wel voor jou!1 opmerking:

  1. Hoi. Via google kwam ik hier uit. Wat een leuke tas. Heb je hier misschien een patroon van. Ik hoor het graag. Vrg jacoline
    sneltjes@zeelandnet.nl

    BeantwoordenVerwijderen