Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

donderdag 27 december 2012

Nog meer overpeinzingen....


Nog één feestdag te gaan en dan kunnen we weer over naar de orde van alledag. Uiteraard na een knallend begin! Ik hoop dat iedereen de dagen goed en gezond is doorgekomen. Wij hier wel.

Tussen alle feestelijkheden en de voorbereidingen daarvoor heb ik gelukkig wel tijd gehad om lekker te frutten, klooien en te knutselen. Ik weet namelijk nooit hoe ik het moet noemen wat ik doe, ik vind handwerken zo ouwewijfig klinken. En eigenlijk klinkt knutselen een beetje kinderachtig maar ik weet nu even geen ander woord. Misschien moet ik maar eens een give-away organiseren voor een goed woord die de lading dekt. ;-)

De wollen deken is af maar daar heb ik nog geen goede foto van kunnen maken waarop die mooi uitkomt. Ik weet wel hoe ik het gefotografeert wil hebben maar daar heb ik wat hulp bij nodig van een lange man en die heb ik niet (meer) in huis.


 
Verder heb ik nog lapjes zitten breien waar ik een lappen deken van wil maken. En al breiende zag ik een overeenkomst...... dekens! gepimpte Wollen dekens, gebreide lapjesdekens, babyquilts en ik loop ook nog met het plan om een jeansquilt te maken. Dat word voorlopig de laatste................heb ik besloten. Het is tijd voor kleinere dingen.

Daar was ik al mee begonnen....armbanden breien! Met een beetje uitproberen, tellen en rekenen is het best leuk geworden al zeg ik hetzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten