Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

zaterdag 29 december 2012

Kadootjes


Handwerken en knutselen doe ik al sinds ik me kan herinneren. Vroeger hadden mijn zusje en  ik barbies en die moesten natuurlijk meer kleertjes hebben dan alleen het badpak dat ze aan hadden. Stofjes genoeg in huis dus de barbies hadden in no time een heel uitgebreidde garderobe. Helaas hadden ze nog geen plek om in te wonen maar daar was een oplossing voor gevonden aangezien mjn ouders een nieuwe keuken hadden gekocht. De oude keukenkastjes verhuisden naar de speelzolder en die werden gestoffeerd met de oude stalen uit mijn oom's winkel in woningstoffering. Behang op de muren en echt tapijt op de vloer. Mijn zusje en ik waren de koning te rijk!

Door zo zelf creatief bezig te zijn was mijn beroepskeuze snel gemaakt. Ik wilde modeontwerpster worden! En dat is uitgekomen. Net als binnenhuisarchitect. Jammer genoeg zijn die beroepen zo arbeidsintensief dat het lastig is om dan alleen een kind op te voeden. Daarom heb ik nu een administratieve funktie. Ook leuk maar het creatieve blijft kriebelen en dat is ook de reden waarom ik nu een eigen website www.stikensteek.eu heb. Om eens te kijken of de mensen op mijn creatieve diensten zitten te wachten! ;-)

Sinds ik weer in de handwerkflow zit koop ik ook eigenlijk bijna nooit meer kadootjes maar maak ik ze zelf. En ik heb gemerkt dat de ontvangers het leuk vinden om te krijgen. Ik vind het leuk om te maken omdat je toch iets persoonlijks en unieks geeft.

Voor de buuf die gek is van paars en hartjes spaart.


 
Voor het fashionista-buurmeisje dat gek is op roze:
 
 

 
En vanmiddag gaan we naar de verjaardag van dit meisje wat alweer één jaar is geworden. Toen ze geboren is heb ik samen met een vriendin voor haar dit babyquilt gemaakt, wat naar ik hoor intensief gebruikt wordt.
Nu heb ik wat gemaakt van de stofjes die nog over waren na het maken. Hopelijk vind ze (en haar moeder) het leuk!
 
Wordt vervolgd......
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten