Over mij

Mijn foto
Mijn creatieve uitspattingen met de wereld delen. Op mijn site www.stikensteek.eu kun je nog meer van mijn werk zien.

donderdag 13 december 2012

Bibbers

De bibbers, dat heb ik van deze eerste blog.
Ik wil al maanden gaan bloggen over mijn creatieve uitspattingen maar ik weet nog niet goed hoe te beginnen. Nu dus toch de stoute schoenen aangetrokken.
Maar hoe ga ik nu beginnen, wat is mijn eerste onderwerp?
Dat het tijdschrift waar ik in genoemd wordt volgende week uitkomt? Dat is in eigen beheer gemaakt door een mede creatieve en kun je hier bestellen:  http://www.toffestoffe.com/  mocht je geinteresseerd zijn. ;-)
Dat vind ik spannend en daar heb ik de bibbers over maar ik bibber momenteel wat af want ik heb het koud! Gelukkig heb ik laatst nog een paar mooie wollen dekens gehad van mijn ouders, die waren tevoorschijn gekomen bij het opruimen van de zolder.

 
Die wil ik nog opleuken en versieren maar ik weet nog niet precies hoe dus voorlopig liggen ze nog lekker op de bank om onder te kruipen. Een andere deken die ik al wat langer in huis heb is nog een work in progress en daar laat ik binnenkort wat foto's van zien.
Evenals van de opdracht waar ik momenteel aan werk. Ik maak van 2 babydekentjes een paar lappenkussens. Ze zijn bijna af en dan laat ik ze hier ook zien.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten